Kwaliteit


Luxe
Grensoverschrijdend diept Oranje Taxi Service zijn diensten blijvend uit. Alle wagens van Oranje Taxi Service bevinden zich in de Mercedes E-klasse of Mercedes Vito en zijn voorzien van unieke luxe, waaronder climate control, Dvd en flatscreen Tv.

Chauffeurs
Alle Oranje Taxi Service chauffeurs zijn uitstekend en professioneel opgeleid, beschikken over sociale karaktereigenschappen en zijn door de jarenlange ervaring perfect op u als klant ingesteld. Zijn vriendelijkheid en behulpzaamheid speelt hierin dan ook een belangrijke rol.

Dag en Nacht een taxi bestellen
Op onze website kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week een taxi reserveren. U kunt meteen met enkele muisklikken een rit bestellen. De scherpe prijs kunt u tevens op de website vinden en deze wordt u ook door ons personeel nog doorgegeven via e-mail of telefoongesprek.

Uw rit wordt binnen 24 uur bevestigd
Uw rit wordt na het plaatsen van uw reservering ingepland in ons systeem. U krijgt binnen 24 uur een definitieve bevestiging. Heeft u sneller een taxi nodig? Bel dan naar 070-31 91 731.

Gegarandeerd op tijd
Bij Schiphol Taxi Service weet u zeker, dat wij ruim op tijd zijn. Of dit nu voor de deur is of op het vliegveld. U kunt hierdoor een stuk rustiger slapen, vooral als u ‘s nachts moet vertrekken.

Van alle gemakken voorzien
Onze taxi’s zijn luxe ingerichte auto’s waar u niets aan zult ontbreken. Onze auto’s zijn voorzien van lederen bekleding, airco, dvd-installatie, navigatiesysteem en beschikken over ruimte zitplaatsen. U kunt altijd plaatsnemen in een schone auto.

U hoeft de taxi niet te delen
Bij sommige concurrenten kunt u een bodemprijs krijgen, door uw rit te combineren met andere reizigers. Bij ons weet u zeker dat de taxi beschikbaar is voor u. Wij vervoeren u zonder omwegen direct naar uw bestemming.

Up-to-date Vluchtinformatie
Wij zijn continu op de hoogte van de laatste vluchtinformatie. Als uw vlucht vertraagd is, dan zijn wij daar dan reeds van op de hoogte. We zullen er voor zorgen dat wij klaar staan als u bent geland.

Bij Schiphol Taxi Service biedt u:

  • Vaste lage Schiphol Taxi tarieven. Dus geen verrassingen!
  • Nette Schiphol taxi’s. En nette chauffeurs.
  • Taxibusjes in de zes en acht persoons uitvoering.
  • Contante betaling aan chauffeur mogelijk.
  • Betaling per credit Card mogelijk. Met de meest bekende credit cards.
  • Halen en brengen, Schiphol. Of alleen halen of brengen.
  • Privé vervoer, GEEN deeltaxi!