Home » Diensten » Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer

Ben je op zoek naar business travel vanuit en naar Den Haag en de wijde omgeving? Dan ben je aan het juiste adres bij Oranje Taxi Service. Wij van Oranje Taxi Service leveren namelijk wij verschillende zakelijke diensten.

Zakelijk vervoer

Voor al uw business travel kunt u terecht bij Oranje Taxi Service. Zo bieden wij jubileum en directievervoer. Maar ook VIP vervoer en vervoer naar verder gelegen, buitenlandse bestemmingen. Ook voor al uw airport services bent u bij ons aan het juiste adres. Gaat uw vlucht vanaf een Belgische of Duitse luchthaven? Wij brengen u en halen u weer op.

Onze voertuigen

Kiest u voor zakelijk vervoer van Oranje Taxi Service? Dan verzekert u zichzelf om in luxe te worden vervoerd. Zo beschikken wij voor zakelijk- en VIP- vervoer over representatieve E-Klasse Mercedes zonder daklicht en voorzien van alle gemakken voor een comfortabel en ontspannen reis.

Speciale chauffeurs

Voor dergelijke ritten hebben wij een aantal speciale chauffeurs in dienst, die zijn geselecteerd op geschiktheid voor het bieden van deze diensten en beschikken over een ruime ervaring met business travel.

Rijden op factuur

Afhankelijk van uw vraag kunnen wij chauffeurs met auto leveren tegen een interessant all-in uurtarief. Daarbij kan de betaling contant of op factuur, beide zijn mogelijk.

Wat onze klanten zeggen

Benieuwd naar wat andere klanten zeggen? Klik hier om onze uitstekende klant beoordelingen te lezen!

taxi-naar-luchthavens-in-nederland

Zakelijk vervoer reserveren?

U kunt online uw taxirit reserveren. Zeven dagen per week en 24 uur per dag.

Taxi reserveren

Snel zakelijk vervoer nodig?

Wij brengen u zorgeloos naar uw bestemming. Maak het uzelf makkelijk en reserveer uw taxi altijd en overal online.

Taxi reserveren