Home » Den Haag Taxi Service

Den Haag Taxi Service

Oh Oh Den Haag, mooie stad, achter de duinen… Ben jij ook zo’n fan van de stad Den Haag? De stad heeft veel te bieden, zowel voor de inwoners van de stad als voor de dagjesmensen. Den Haag heeft maar liefst 11 km aan strand, waar je lekker kunt wandelen. De uitgestrekte duinpartijen zijn een aangename gewaarwording. Daarnaast is de stad rijk aan historie en cultuur en heeft deze nog veel andere unieke attracties! Ben jij al klaar voor je bezoek aan de stad?
Vaste prijs

Den haag van/naar Abtswoude
€31

Den haag van/naar Abtswoude
€39

Reizen door Den Haag

Ben jij klaar voor een bezoek aan de Koninklijke Stad aan Zee? En wil je comfortabel reizen zonder te veel te betalen? Oranje Taxi Service is al jaren dé specialist en het vertrouwde adres in vervoer in Den Haag. Zij staan garant dat je op een veilige, comfortabele en snelle wijze op jouw bestemming arriveert.

Van A naar B in Den Haag

Woon je in Den Haag en ben je op zoek naar een betrouwbare taxiservice in de hoofdstad? Oranjetaxiservice.nl is dé Den Haag Taxi Service waarbij je altijd tegen het laagste tarief reist. Je reserveert een den haag taxi tegen een vaste lage prijs. Benieuwd naar onze prijsafspraken met een overzicht van de vaste tarieven die de Oranje Taxi Service voor interlokale taxiritten hanteert? De tarieven zijn van toepassing per taxi, dus niet per persoon. De taxi’s zijn uitsluitend privé taxi’s en niet gedeeld met onbekende personen die onderweg opgehaald of afgezet dienen te worden. Per extra ophaal- en/of afzetadres in de regio geld een toeslag van € 10,- per taxi 1 t/m 4 personen en € 12,50 per taxi 5 t/m 8 personen.

Online je taxi boeken voor een vast bedrag

Via ons online boekingssysteem kun je dag én nacht online of telefonisch een Den haag Taxi bestellen. Twijfel je nog? Van de 149 beoordelingen in de laatste 12 maanden, beveelt 100% ons aan!

Een taxi boeken bij Oranjetaxiservice.nl heeft alleen maar voordelen:

  • De taxi service van Den Haag en omstreken
  • Gemakkelijkste optie: 24/7 een taxi boeken
  • Online boeken via snelle boekingssysteem
  • Taxi reserveren vanaf je pc, tablet of smartphone
  • Direct jouw ritprijs berekenen
  • Verschillende betaalmogelijkheden
  • Professioneel vervoer met gekwalificeerde privéchauffeurs

Waarom Oranje taxi service?

Dat is niet zo moeilijk

Tot 70% korting

Vaste prijs

Gratis annuleren

Eenvoudig online reserveren

Luxe Mercedes voertuigen

Reserveer direct

Wij scoren een 8,9

Wij scoren een 8,9

149 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 100% beveelt aan.
Lees alle alle reviews