Home » Wat te doen in Den Haag tijdens Corona?

Wat te doen in Den Haag tijdens Corona?

Breng jij binnenkort een bezoek aan de stad Den Haag? Even tijd om te genieten? We bevinden ons in zware tijden en daarom is het goed om er zo nu en dan even tussenuit te gaan. Den Haag is daar bij uitstek de geschikte plek voor. Toch kan het lastig zijn om nu te bedenken wat je dan kan doen in Den Haag. Daarom hebben wij een aantal leuke dingen voor je op een rijtje gezet. Lees ze hieronder!
Vaste prijs

Den haag van/naar Schiphol Airport
€ 73,-

Den haag van/naar Schiphol Airport
€ 89,-

Wat te doen in Den Haag tijdens Corona?

Wat te doen in Den Haag tijdens Corona? Den Haag biedt zoals gezegd veel mogelijkheden voor een dagje uit. Dit kan in Den Haag geheel coronaproof. Hieronder lees je onze tips voor een dagje (en nachtje) Den Haag.

Uitwaaien op de pier in Scheveningen of Kijkduin

Scheveningen is veruit de populairste badplaats van Nederland. Het strand is er 4 km lang en is daarom prima geschikt voor een wandeling die geheel coronaproof is. Toch is het Suiderstrand bij Kijkduin is één van de mooiste stukjes Den Haag. Wij raden deze plek dan ook zeker aan als je even lekker wilt gaan uitwaaien. Het is namelijk een heerlijk rustig stukje strand direct achter de duinen. Buiten de lockdown is het ook de perfecte plek om te relaxen bij één van de strandpaviljoens met vrij uitzicht op een prachtige zonsondergang.

Genieten in wellness hotel

Zoals je misschien wel weet is het niet mogelijk om tijdens de lockdown een zwembad of een sauna te bezoeken. Toch is er wel een mogelijkheid om gebruik te maken van deze faciliteiten, namelijk op de eigen kamer! Het is daarom leuk en vooral ontspannen om een hotel te huren met een wellness kamer. Zo kun je alsnog lekker genieten van deze faciliteiten.

Huur een fiets en ontdek de Duinen

Als je een fiets huurt in Den Haag zijn er verschillende mooie routes waar je langs kunt fietsen. Zo heb je de route door de Wassenaarse duinen, die je langs polders, bosrijke gebieden en mooie stranden brengt. Ook kan je ervoor kiezen om het Nationaal Park Hollandse duinen te verkennen, een uitgestrekt beschermd duinengebied waar je met de fiets prachtig in kunt verdwalen. Ben jij gek op het koningshuis? Neem dan de route langs alle panden van de koninklijke familie via Paleis Noordeinde richting Haagse Bos naar Huis Ten Bosch.

Naar de Haagse markt

Het is nu ook mogelijk om naar de Haagse markt te gaan. Wel zijn de non-food stallen dicht. Het is dus nog wel mogelijk om er wat lekkers te eten te halen. Ga voor een visje, snacks of een lekkere koffie togo.

Taxi den Haag

Wil je reizen naar of binnen Den Haag. Dan ben je bij oranjetaxiservice.nl aan het juiste adres voor een taxi Den Haag. Wij zijn de goedkoopste taxi dienst uit de regio en bij ons reis je altijd voor een vaste prijs naar je bestemming. Wij brengen je graag naar Scheveningen of Kijkduin. Heb jij een wellness hotel geboekt? Wij brengen je ernaartoe! Zo begint je dag prettig en comfortabel.

Waarom Oranje taxi service?

Dat is niet zo moeilijk

Tot 70% korting

Vaste prijs

Gratis annuleren

Eenvoudig online reserveren

Luxe Mercedes voertuigen

Reserveer direct

Wij scoren een 8,9

Wij scoren een 8,9

149 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 100% beveelt aan.
Lees alle alle reviews