Home » Taxi vanaf Schiphol

Taxi vanaf Schiphol

Passagiers vervoeren van en naar Schiphol is al jarenlang de specialisatie van Oranje Taxi Service. Door onze ervaring en efficiëntie zijn wij echt de goedkoopste van de regio! Wij werken met vaste lage prijzen van en naar Amsterdam Schiphol Airport.
Vaste prijs

Den haag van/naar Schiphol Airport
€.73,-

Den haag van/naar Schiphol Airport
€ 89,-

Taxi vanaf Schiphol

Heeft u binnenkort een taxi nodig van of naar de luchthaven Schiphol? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk diverse taxiritten voor u in regio Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Ga je binnenkort op vakantie? Of reis je naar Schiphol voor een zakenreis? Voor al deze reizen kunt u ons inschakelen.

Luxe Taxi vanaf Schiphol

Als je met Oranje Taxi Service reist, ben je verzekerd van een rit in een luxe en comfortabele Mercedes. Al onze Mercedes voertuigen zijn voorzien van de nieuwste technologische snufjes om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken. Ook ben je zeker van een ervaren en gediplomeerde chauffeur. Daarnaast halen wij u of uw gasten op bij het meetingpoint en of gate van de luchthaven. Wilt u graag een naambord? Geen enkel probleem! Onze chauffeurs zullen dan klaarstaan met het naambord met het logo van uw bedrijf of de naam van de op te halen passagier(s). Zo hoeft u dus nooit naar buiten om te gaan zoeken naar onze chauffeurs. Wel zo makkelijk!

Vaste lage prijzen

Onze taxiritten van en naar Schiphol Airport bieden wij tegen scherpe vaste prijzen aan. Boek online de taxi via ons eenvoudige online boekingssysteem en zie direct wat het te betalen bedrag. Ondanks de lage prijzen, bieden wij hoge kwaliteit. Dit maken wij mogelijk door het grote aantal taxi ritten dat wij dagelijks van en naar de verschillende luchthavens verzorgen. Boek daarom snel uw luxe privé taxi vanaf Schiphol via oranjetaxiservice.nl

De voordelen van Oranje taxi service:

Met Taxi Rotterdam Airport reist u comfortabel, voordelig en onbezorgd

  • Altijd beschikbaar om je te vervoeren. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar;
  • Boek online je taxi en weet precies wat je gaat betalen;
  • Reis voordelig door onze vaste lage prijzen;
  • Een comfortabele rit door onze luxe en nette taxi auto’s;
  • Altijd en overal op tijd aankomen;
  • Begin je reis relaxed en zonder hoofdbrekens.

Waarom Oranje taxi service?

Dat is niet zo moeilijk

Tot 70% korting

Vaste prijs

Gratis annuleren

Eenvoudig online reserveren

Luxe Mercedes voertuigen

Reserveer direct

Wij scoren een 8,9

Wij scoren een 8,9

149 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 100% beveelt aan.
Lees alle alle reviews