Home » Taxi Schiphol » Airport Taxi

Airport Taxi

Vlieg jij binnenkort naar je plaats van bestemming en heb je daarom een Airport taxi nodig? Van of naar het vliegveld vervoerd worden? Geen probleem! Bij ons ben je aan het juiste adres voor alle Airport transfers. Boek je transfer ruim van tevoren of last minute. Bij ons kan het beide!
Vaste prijs

Airport taxi van/naar Schiphol Airport
€50

Airport taxi van/naar Schiphol Airport
€68

Airport Taxi: voordelige naar de luchthaven

Tegenwoordig gaat men steeds vaker op vakantie. Vliegtickets worden goedkoper en zo vlieg je al voor een paar tientjes naar je plaats van bestemming. Waarom zou je wel veel betalen voor een taxirit? Oranjetaxiservice.nl zorgt ervoor dat je ook voordelig voor een vaste prijs een Airport Taxi kan boeken. Samen met je gezin met de taxi naar de luchthaven? Dan betaal je minder dan met de trein!

Vaste prijzen

Op oranjetaxiservice.nl boek je je taxi vooraf én betaal je online via het online boekingssysteem. En daarbij zijn ritten altijd even duur en er is sprake van prijsafspraken op alle luchthaven trajecten. Door de hoeveelheid aan ritten staan de taxi’s van Oranje Taxi Service nooit stil en kan je tegen de laagste prijs een taxi boeken! Zeker een win-win situatie.

Airport Taxi: altijd op tijd op de luchthaven

Het kan weleens voorkomen dat je vertraging hebt of dat je vlucht wordt geannuleerd. Daarom vragen wij u altijd uw boekingsnummer in het vullen tijdens het boeken van je Airport Taxi. Op die manier kunnen wij dit voor u in de gaten houden. Vooral bij je terugvlucht! Op die manier zorgen wij dat ook bij eventuele gewijzigde vluchttijden we er op tijd zijn. Uiteraard geven wij vooraf door waar wij op u zullen wachten.

Online een Airport taxi bestellen heeft alleen maar voordelen:

  • De taxi service van Den Haag en omstreken
  • Gemakkelijkste optie: 24/7 een taxi boeken
  • Online boeken via snelle boekingssysteem
  • Taxi reserveren vanaf je pc, tablet of smartphone
  • Direct jouw ritprijs berekenen
  • Verschillende betaalmogelijkheden
  • Professioneel vervoer met gekwalificeerde privéchauffeurs

Waarom Oranje taxi service?

Dat is niet zo moeilijk

Tot 70% korting

Vaste prijs

Gratis annuleren

Eenvoudig online reserveren

Luxe Mercedes voertuigen

Reserveer direct

Wij scoren een 8,9

Wij scoren een 8,9

149 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 100% beveelt aan.
Lees alle alle reviews