Home » Taxi Schiphol » Airport Taxi

Airport Taxi

Ga jij ook steeds vaker op vakantie? Of reis je om andere reden naar de luchthaven? Vliegtickets worden goedkoper en zo vlieg je al voor een paar tientjes naar je plaats van bestemming. Waarom zou je wel veel betalen voor een taxirit? Boek snel en voordelig een Airport Taxi bij Oranje Taxi Service.

Vaste prijs

Airport taxi van/naar Schiphol Airport
€ 73,-

Airport taxi van/naar Schiphol Airport
€ 89,-

 

Airport Taxi: waarom is Oranje Taxi Service goedkoper dan andere taxi services?

Wij bieden extra scherpe tarieven voor ritten van en naar alle luchthavens in Nederland. Via onze website kun je gemakkelijk en eenvoudig een taxi naar de luchthaven boeken. Of je nu vandaag vertrekt of over een maand, bij ons is alles mogelijk. Waarom wij goedkoper zijn dan andere taxi services? Dat komt doordat wij vaste lage prijzen hanteren, waardoor je gegarandeerd een voordelige rit naar de luchthaven krijgt. Hoe we dat mogelijk maken? Dat komt doordat onze taxi’s dagelijks veel ritten maken. Hierdoor staan ze nooit stil en kunnen wij het goedkoopste luchthavenvervoer aanbieden.

Naar elk Airport in Nederland met de taxi?

Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Airport taxi nodig? Wij zijn altijd bereikbaar. Ook op korte termijn. Onze beschikbaarheid en vaste lage prijzen zijn de redenen waarom wij worden geboekt. Lange reis gehad? Met ons Airport Transport bent u zo weer thuis. Bel voor meer informatie en boekingen naar 070 31 91 731.

Wat gebeurt er als mijn vlucht vertraagd is?

Het kan weleens voorkomen dat je vertraging hebt of dat je vlucht wordt geannuleerd. Daarom vragen wij u altijd uw boekingsnummer in te vullen tijdens het boeken van je Airport Taxi. Op die manier kunnen wij dit voor u in de gaten houden. Vooral bij je terugvlucht! Op die manier zorgen wij dat ook bij eventuele gewijzigde vluchttijden we er op tijd zijn. Uiteraard geven wij vooraf door waar wij op u zullen wachten.

Online een Airport taxi bestellen heeft alleen maar voordelen:

  • De taxi service van Den Haag en omstreken
  • Gemakkelijkste optie: 24/7 een taxi boeken
  • Online boeken via snelle boekingssysteem
  • Taxi reserveren vanaf je pc, tablet of smartphone
  • Direct jouw ritprijs berekenen
  • Verschillende betaalmogelijkheden
  • Professioneel vervoer met gekwalificeerde privéchauffeurs

Waarom Oranje taxi service?

Dat is niet zo moeilijk

Tot 70% korting

Vaste prijs

Gratis annuleren

Eenvoudig online reserveren

Luxe Mercedes voertuigen

Reserveer direct

Wij scoren een 8,9

Wij scoren een 8,9

149 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 100% beveelt aan.
Lees alle alle reviews