taxi-naar-luchthavens-in-nederland

Taxi naar Schiphol?

Vaste lage prijzen van en naar Schiphol Airport. Bereken uw prijs en reserveer

 •  
 • Extra’s

  Selecteer aanvullende items om aan uw boeking toe te voegen

  • Amsterdam

   Amsterdam -+

   €0,00


Geen prijs gevonden voor deze rit
Aangedreven door Cab Grid
Loading...

Taxi van of naar de luchthaven

Airport Service nodig naar de luchthaven? Dan hoeft u niet langer een familielid of kennis lastig te vallen om u naar de luchthaven te brengen. Ook de stress om zelf te gaan rijden en op zoek te gaan naar een dure parkeerplaats is voorbij. Oranje Taxi Service regelt uw airport service en zorgt ervoor dat uw vakantie begint vanaf uw voordeur. U wordt veilig, stipt en comfortabel vervoerd door één van onze ervaren taxi chauffeurs.

Business travel

Ook in de zakelijke wereld is Oranje Taxi Service een vaste vervoerder. Wij weten dat het voor bedrijven belangrijk is dat de taxi op de afgesproken tijd aanwezig moet zijn. Ook is het verlenen van een hoogwaardige service van groot belang. Onze chauffeurs doen er daarom alles aan om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Bent u op zoek naar zakelijk vervoer in het algemeen? Of wilt u graag gebruik maken van onze pick-up of drop-off service op de luchthaven Amsterdam Schiphol Airport? Geen probleem! Wij kunnen u of uw gasten opwachten met een naambordje bij de meeting point of de gate, net wat u wilt. Alle klanten krijgen van ons een direct telefoonnummer zodat ze ons altijd kunnen bereiken. Betalen met credit card of rijden op rekening is bij ons ook geen punt.

Airport Service naar Tal van vliegvelden

Anders dan de naam doet vermoeden, brengt ons Schipholvervoer u niet alleen naar Schiphol, maar ook naar tal van binnen- en buitenlandse vliegvleden, zoals Zaventem Brussel, Dusseldorf, Rotterdam, Weeze en andere vliegvelden.

Vervoer naar vliegveld- en ván vliegveld

Behalve uw taxi naar het vliegveld verzorgen wij ook een eventuele ophaalrit. Geeft u de naam met het mobiele nummer van de passagier, het vluchtnummer, de aankomstdatum en aankomsttijd aan ons door? Dan staat één van onze representatieve chauffeurs, u of uw gasten op te wachten op de luchthaven. Ook als uw landingstijd van de geplande schematijd afwijkt, staan wij op tijd voor u klaar. Zo houden wij de vluchtgegevens gedurende uw vlucht continue in de gaten op eventuele aanpassingen of vertragingen. Bent u geïnteresseerd in een scherpe en vrijblijvende prijsopgave voor een taxi naar het airport?

Aankomst op Schiphol

Als u aankomt op Schiphol, weten wij al dat u geland bent, omdat wij het vluchtnummer controleren. Vertragingen zijn dus geen probleem. Bij ons zijn de Schiphol taxi tarieven inclusief het telefonisch contact na de landing, zodat u weet dat de chauffeur op u staat te wachten. Wilt u echter dat er een chauffeur u of misschien uw gasten binnen in de aankomsthal gaat opwachten, dan is dat ook mogelijk. Wij bieden hierin twee mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is het opwachten bij het meeting point met naambordje. De tweede mogelijkheid is het opwachten bij de gate met een naambordje. Beide kunnen wij tegen een kleine vergoeding voor u regelen. Als de chauffeur u of de klanten heeft gevonden, rijdt hij meteen naar de plaats van bestemming.

Schiphol Taxi Service

Deze drie woorden brengen wij in de praktijk door middel van goed Schiphol taxi vervoer aan te bieden, tegen scherpe vaste taxitarieven. Daarnaast bieden wij verschillende soorten taxi’s aan, van een vier persoons personenwagen tot en met een acht persoons verlengde taxibus. Alle voertuigen zijn in nette staat, en de chauffeurs zijn dienstverlenend ingesteld. Buiten dit alles beschikken wij over het luxere segment auto’s. Zo kunnen wij zakelijk de juiste combinatie inzetten om uw gasten te vervoeren. Heeft u een congres waarbij vele tientallen mensen vervoerd dienen te worden, ook dat zal voor ons geen probleem zijn!

Betaalmethode voor onze Airport Service

Behalve contant afrekenen kunt u bij Oranje Taxi Service ook betalen met uw creditcard. Wij accepteren Mastercard, Visa en American Express. Per transactie betaalt u wel € 4,00 extra aan creditcard kosten. Na de betaling krijgt u een betalingsbewijs mee, eventueel voor uw administratie.

Ophaalprocedure Schiphol 

Om uw taxirit vanaf luchthaven Schiphol zo soepel mogelijk te laten verlopen, volgen hieronder de spelregels voor het ophalen:

1. U zet uw mobiele telefoon direct aan zodra u geland bent en naar de bagageband gaat.
2. De chauffeur neemt contact met u op om een ophaalpunt af te spreken.
3. Dat is standaard bij het BOVEN VOOR DE VERTREKHALLEN.
4. De taxi komt op uw teken voorrijden boven bij VERTREKHAL 2
5. Ga hiervoor met de (rol)trap of lift één etage omhoog, neem uitgang F (draaideur) en steek de zebra over naar de buitenste rijbaan hier zal de taxi(bus) u ophalen.
6. Wij zijn uiterlijk binnen een 30 minuten tot 45 minuten na de landing op Schiphol. In de tussentijd kunt u uw koffers ophalen.
7. Voor (zakelijke) klanten met uitsluitend handbagage gelden andere afspraken. Zij dienen dit wel van tevoren te melden.
BIJ PROBLEMEN
8. Mocht u ons desondanks niet kunnen vinden, belt de chauffeur gewoon even dan begeleidt hij/zij u telefonisch naar de juiste plek, of u kunt eventueel aangeven bij een van de andere draaideuren opgehaald te willen worden.
9. In sommige gevallen is uw vlucht vertraagd. Dit hoeft u niet te melden, wij houden uw vluchtnummer in de gaten. Mocht u echter (veel) vroeger aankomen dan gepland of een ander vluchtnummer hebben gekregen, dan willen wij dit uiteraard weten. Graag dan even bellen naar Nederland +31703191731
10. Vluchtnummers en aankomsttijden die niet kloppen  met de opgegeven datum kunnen niet worden gevolgd! Hierdoor loopt u de kans niet (op tijd) te worden opgehaald.
11. Wilt u ons ook bij vertragende factoren zoals verloren bagage, extreme drukte ed. alstublieft even telefonisch informeren. Wanneer u geen contact opneemt, dan vertrekt de chauffeur na 40 minuten vanaf het moment dat de bagage als afgehandeld is gemeld en berekenen het volledige bedrag van de rit  door.
12.
Is uw bagage niet op de bagageband, maakt u daar dan direct melding van op ons centrale nummer 0703191731, ga daarna pas aangifte doen van vermissing. De chauffeur weet dan dat het even kan duren voor u zich bij hem meldt. Als u zich niet tijdig bij ons meldt en we weten niet waar u bent, dan vertrekt de chauffeur na 40 minuten vanaf het moment dat de bagage als afgehandeld is gemeld en berekenen het volledige bedrag van de rit door. Wachten heeft dan geen zin, want volgens onze gegevens bent u dan niet met de vlucht gearriveerd. Controleer uw bevestiging daarom op de juistheid van de gegevens.

Snel een taxi nodig?

Met onze Airport Service brengen wij u zorgeloos naar uw bestemming. Maak het uzelf makkelijk en reserveer uw taxi altijd en overal online.

Taxi reserveren