Over ons

De Oranje Taxi Service is zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Of het nu gaat om een rit naar Schiphol, het café, de dokter, kapper of naar een verjaardag, wij regelen dit voor u.

Service staat bij ons bovenaan en is onze kracht. Onze klant weet wat hij wil en dat krijgt hij. Wij stellen alles op alles om het u maar zo prettig mogelijk te maken. En toch bent u bij ons minder kwijt dan bij onze concurrenten. Onze chauffeurs zijn niet alleen geselecteerd op rijvaardigheid en stratenkennis, maar ook op de bereidwilligheid een goede service te verlenen en zijn altijd gekleed in kostuum inclusief stropdas. Zo kunt u dus goed voor de dag komen bij die belangrijke afspraak. Voor bedrijven hebben wij de mogelijkheid om de gereden taxi ritten maandelijks aan u te facturen. Zo kunt u uw zakenrelaties van A naar B vervoeren zonder dat zij de rekening betalen.

Prijsafspraken
Oranje Taxi Service is het taxibedrijf waar u terecht kunt voor prijsafspraken. Dit geldt voor ritten in regio haaglanden en de langere afstanden. U spreekt voor aanvang van de rit een vaste prijs af met onze chauffeur, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Let op: wij kunnen geen prijsafspraken maken voor ritten binnen Den Haag.

Tarieven
Oranje Taxi Service heeft haar tarieven aangepast aan de nieuwe normen van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat.

Luchthaven vervoer
Wij hanteren voor het vervoer van of naar luchthaven Schiphol en Rotterdam Zestienhoven vaste lage tarieven.

Onze taxi’s
Standaard zijn onze taxi’s voorzien van lederen bekleding, airconditioning en getint en warmtewerend glas. Stoelen zijn in ruime mate te verstellen zodat een comfortabele rit voor iedereen gegarandeerd is. De leeftijd van onze taxi’s is maximaal 5 jaar en vanwege uitstekende verzekering weet u dat u altijd veilig en schadevrij reist met Oranje Taxi Service


Particulier vervoer
Wij bieden voor particulier vervoer 7 dagen per week 24 uur service. Graag willen wij voor de aanvang van de rit van u weten wat uw wensen zijn, bv. extra bagage, een tweede adres etc. Wij zullen ervoor zorgen dat de taxi zo snel mogelijk voor uw adres klaarstaat.

Zakelijk vervoer
Voor uw zakelijk vervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen zakelijk vervoer voor alle zakenmensen die ongestoord naar hun werk, vergadering, congres en speciale gelegenheden willen reizen. Hiervoor zal een representatieve/ formele  chauffeur uw reis verzorgen. Al onze chauffeurs hebben een ruime ervaring. Niet alleen op de weg, maar met alle aspecten van het zakelijk vervoer

Als u de taxi niet als zodanig herkenbaar wilt hebben dan willen wij graag van te voren van u weten wat uw wensen zijn, wij kunnen op aanvraag het taxibord verwijderen.

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u verassen door onze zeer scherpe tarieven, we maken graag voor u een offerte op maat.

Speciaal vervoer
Onder speciaal vervoer verstaan wij bijzondere varianten van vervoer zoals:

– Chauffeur huren
– Deelvervoer op afspraak
– Koeriersdiensten, pakketverzorging
– Grote steden vervoer

Voor vragen kunt u ons gerust bellen en/of mailen.