Vaste, lage prijs, met een vooraf afgesproken tarief

 Gegarandeerd privévervoer in een schone taxi

  Ervaren, representatieve en vriendelijke chauffeur

 Online reserveren of telefonisch een taxi bestellen

 Gemakkelijk en flexibel betalen met cash, pin of creditcard

 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar

Wassenaar Schiphol taxi

Begin uw vakantie- of zakenreis relaxed met de Wassenaar Schiphol taxi van Oranje Taxi Service. U wordt op comfortabele, snelle en veilige wijze vervoerd vanaf uw voordeur naar de vertrekhal van Schiphol Airport. Wij hanteren scherpe, vaste tarieven voor het taxivervoer van en naar de nationale luchthaven, zowel voor particuliere als zakelijke klanten. U heeft dankzij onze Wassenaar Schiphol taxi geen dure parkeerkosten en u bent niet afhankelijk van het onregelmatige en onzekere openbaar vervoer of de beschikbaarheid van familie, vrienden of kennissen. Bel direct voor een taxi (070 – 319 17 31) of reserveer online.

 

U reist, afhankelijk van uw wensen en groepsgrootte, met een luxe personenauto, stationwagen of busje tussen Wassenaar en Schiphol. Onze airportservice is gestoeld op kwaliteit, veiligheid, comfort en dienstbaarheid. Onze Wassenaar Schiphol taxi is maximaal 5 jaar oud en standaard voorzien van lederen bekleding, verstelbare stoelen, airconditioning en getint, warmtewerend glas. Onze vakbekwame, ervaren chauffeurs zijn representatief, klantvriendelijk en ze weten de weg. Maak gebruik van onze ophaalservice en u beperkt uw reistijd van en naar Schiphol tot het minimale.

taxi-naar-luchthavens-in-nederland

Taxi naar Schiphol?

U kunt online uw taxirit reserveren. Zeven dagen per week en 24 uur per dag.

Taxi reserveren
betaal_icons

Wassenaar Schiphol taxi

Taxi van deur tot deur

Dankzij onze Wassenaar Schiphol taxi begint uw vliegreis vanaf de voordeur van uw woning of kantoor. U pakt vele voordelen mee. U bepaalt het tijdstip van ophalen, onze gekwalificeerde chauffeur zorgt ervoor dat u niet hoeft te sjouwen met koffers en tijdig op Schiphol bent. Bij de aankomsthal staan verrijdbare bagagekarren klaar. U heeft geen benzine- en parkeerkosten en u laat uw auto niet onbeheerd achter, met risico op beschadiging of diefstal.

Wassenaar Schiphol taxi altijd paraat

Een wijziging van uw vluchttijd of vertraging van uw toestel heeft geen invloed op onze taxiservice. Wij houden uw vluchtgegevens continu in de gaten, zodat de door u bestelde Wassenaar Schiphol taxi op het aangepaste tijdstip voor u klaar staat.

Bel naar 070 – 319 17 31 als u direct een taxi nodig heeft, of maak minimaal 12 uur van tevoren een online reservering voor onze Wassenaar Schiphol taxi.

Wij zijn u graag van dienst, neem contact op voor een snelle prijsopgave.

Direct een taxi reserveren