U betaalt per auto

 U wordt direct opgehaald of thuisgebracht

 U bepaalt zelf wanneer u wordt opgehaald

 Een schone auto en gediplomeerd chauffeur

 Uw chauffeur wacht bij het Meeting point in de centrale hal van Schiphol

Schiphol Taxi

Vaste tarieven naar Schiphol

Passagiers vervoeren van en naar Schiphol is de hoofdactiviteit van de Oranje Taxi Service. Zo kunnen wij vaste tarieven hanteren voor bijvoorbeeld taxi’s van Den Haag naar Schiphol voor maar € 50, -.
Wij bieden kwalitatief hoogwaardig vervoer tegen gunstige tarieven. Dit realiseren wij door het grote aantal taxi ritten dat wij dagelijks van en naar de verschillende luchthavens verzorgen. U reist alleen of met uw eigen gezelschap. Wij spelen graag in op uw wensen en bieden juiste- en persoonlijke verzorging. De Schiphol taxi zorgt dat u van huis of kantoor op tijd wordt opgehaald en op het geplande tijdstip aankomt op Schiphol.

taxi-naar-luchthavens-in-nederland

Taxi naar Schiphol?

U kunt online uw taxirit reserveren. Zeven dagen per week en 24 uur per dag.

Taxi reserveren
betaal_icons

Schiphol taxi

Schiphol taxi: nu veilig en betrouwbaar!

Oranje Taxi Service biedt voordelige tarieven en uitstekende services voor iedereen in heel Nederland. Bij ons krijgt een representatieve, schone auto met een gediplomeerd chauffeur in pak. U vraagt zich nu zeker af of u daarvoor meer moet betalen? Het antwoord is Nee. Wij bieden lagere prijzen dan onze concurrenten, maar hebben service en klantvriendelijkheid hoog in de vaandel staan.

Met onze taxi service Schiphol taxi begin u veilig aan uw reis, vakantie of thuiskomst. Ook voor zaken relaties bent u bij ons in goede handen. Wij staan dagelijks klaar op de luchthaven bij het meeting point in de centrale hal. Uw zakelijke ritten kunt u bovendien maandelijks door ons laten factureren.

Met Oranje Taxi Service reist u zorgeloos van en naar Schiphol. Uw Schiphol taxi staat bij ons altijd voor u klaar! U rijdt slechts voor €50, – per luxe privétaxi van Schiphol naar Den Haag en omgeving. Wij rijden met een Mercedes E-klasse of een Vito. Uitgerust met leren bekleding, airco, warmte werend, getint glas en verstelbare stoelen. Wat wilt u nog meer?

Een Schiphol taxi boekt u nu bij ons!

Wilt u probleemloos van en naar Schiphol met de taxi? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zorgen voor een veilige en comfortabele Schiphol Taxi. U kunt van ons verwachten:

Naast onze Schiphol taxi service bieden wij tevens particulier vervoer, zakelijk vervoer, privé vervoer, vervoer met begeleiding en koeriers service. Altijd met de beste service en klantvriendelijkheid voorop!

Naar Schiphol met de taxi?

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en staan met een Schiphol Taxi voor u klaar. Ook op korte termijn en we zijn niet duur! Vanuit Schiphol bent u met de taxi zo weer thuis. Bel voor meer informatie en boekingen naar 070 31 91 731.

Wij zijn actief in de volgende regio’s:
Taxi Delft, taxi Rijswijk, taxi Pijnacker, taxi Wassenaar, taxi Voorburg, taxi Leidschendam, taxi De Lier, taxi Den hoorn, taxi Maasdijk, taxi Honselersdijk, taxi Monster, taxi Naaldwijk, taxi Poeldijk, taxi SCHIPHOL, taxi Voorschoten.

Wij zijn u graag van dienst, neem contact op voor een snelle prijsopgave.

Direct een taxi reserveren